Cara Mudah format komputer

“TAHNIAH, Anda sudah menjumpai Panduan Rahsia memFormat komputer sendiri tanpa ragu-ragu lagi”

“Mudah Senang Dan untung”

Salam warga internet,

Sekiranya anda mempunyai komputer tak kira samada laptop ataupun desktop, anda semestinya pernah mengalami masalah komputer hang, komputer restart berulang kali dan sebagainya.

Jika anda mempunyai perniagaan di Internet ataupun melakukan kerja-kerja yang memerlukan anda menggunakan komputer, anda semestinya pening kepala memikirkan masalah ini kan? Ditambah dengan bebanan kerja yang banyak, nak buat bisnes tapi komputer rosak.. Aduh… Masalah ni…

Ditambah dengan hari cuti, tak pun malam – malam komputer buat hal kedai dah tutup nak hantar format. Sanggup ke anda bayar sebanyak RM30 ataupun lebih setiap kali untuk format komputer? Biasanya RM30 paling murah kalau anda format di kedai-kedai. Dan jangan terkejut kalau ada yang mintak sampai RM100. Sanggup ke anda bazirkan masa nak hantar ke kedai. Kalau anda buat sendiri hanya ambil masa lebih kurang 1 jam saja.

Sekali anda belajar, anda boleh buat sendiri lepas ni kan. Bayangkan dalam masa sebulan 4 kali komputer meragam mintak format kalau anda tak pandai jaga. Banyak wang yang akan anda habiskan disebabkan oleh masalah tersebut. Oleh sebab itu, saya telah menerbitkan sebuah E-book bertajuk CARA UNTUK FORMAT WINDOWS LANGKAH DEMI LANGKAH dengan cara dan teknik yang betul.

Dengan mempelajari cara-cara yang betul, anda tidak perlu lagi risau sekiranya komputer anda meragam di saat-saat genting.

SEKARANG ANDA TIDAK PERLU RISAU LAGI

KERANA SAYA AKAN

MEMPERKENALKAN PANDUAN INI

PANDUAN FORMAT LAPTOP SENDIRI

Mungkin anda juga pernah melihat tutorial ini dalam internet..

Tapi yakin kah kamu bahawa ia nya betul betul lengkap..

>>mengikut pengalaman saya, ramai di antara individu luar sana mengatakan dia pakar dalam format laptop, TAPI saya tengok hasil format tidak “menjadi” <<

KADANG-KADANG BILA ANDA TIDAK TAHU

Anda akan terfomat fail dan data yang anda sayangi, contoh nya kertas kerja, surat cinta , movie, mp3, gambar makwe/pakwe dan banyak lagi.

OLEH ITU

saya memperkenalkan pakej ini..

  1. Kenapa anda harus memiliki panduan ini ?
  2. Pakej ini akan dilengkapi dengan Video (format flv)
  3. Pakej ini akan menunjukkan pelbagai cara memformat komputer | format laptop atau istilah orang suka guna install windows

APA YANG TERKANDUNG DALAM PAKEJ INI ?

-ebook panduan format laptop

-Video tutorial format pc (bahasa melayu dan BI)

-Panduan promosi (jika anda ingin menjadikan servis komputer sebagai bisnes anda)

BERAPAKAH TAWARAN HARGA PRODUK HEBAT IN

RM40.00

tidak saya bukan ingin mengaut keuntungan daripada produk ini

OK

RM20.00 sahaja

 

ps; Belum bersedia mahu membeli
tidak apa

Tapi sila Bookmark page ini dengan tekan ctrl D. atau copy url ini

http://duit9.wordpress.com/2011/03/01/cara-mudah-format-komputer/

 

kerana mungkin nanti anda mengubah fikiran..

Perihal Timberland J

SALAM 1Malaysia, terima kasih kerana telah berkunjung ke laman ini..APA pendapat anda tentang artikel ini ?
This entry was posted in Perniagaan Internet. Bookmark the permalink.